Hej kära GISSare

Det är märkliga tider vi lever i. Pandemin verkar inte vilja släppa taget om oss och det verkar som att riktlinjer och rekommendationer kommer fortsätta begränsa möjligheter till fysiska träffar. GISS kommer dock fortsätta ordna aktiviteter men de kan komma att genomföras digitalt istället för fysiskt. Med anledning av situationen fattar GISS styrelse beslut om formerna för kommande aktiviteter kort inpå genomförande.

Om rådande rekommendationer vid tiden för studieresan tillåter att vi träffas fysiskt, och om det går att säkerställa ett säkert genomförande, kommer en studieresa över en dag inom närområdet att genomföras. Detta då kortare resor går att boka med kort varsel. Det känns extra viktigt att GISS genomför en studieresa om det är möjligt, med tanke på att många har varit mer eller mindre isolerade under lång tid.

Vi hoppas att ni har förståelse för de beslut som fattas och att ni har tålamod att invänta en spännande framtid med GISS.

Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss på giss@giss.se.

Ta hand om er, tvätta händerna och håll distans.

Med förhoppningar om att snart kunna ses!
GISS styrelse

Följ oss på LinkedIn för tips om webinars och annat som kan vara intressant att se/höra/läsa.

Och tipsa oss gärna om din organisation kommer ha någon digital aktivitet som kan vara av intresse! Vid tips kontakt: giss@giss.se.

GISS strävar efter att aktiviteterna som anordnas ska vara relevanta och aktuella för medlemmarna. För verksamhetsåret 2020 ska särskilt fokus läggas på GIS och klimat.

Med verksamhetsidé och medlemmarnas intrese i åtanke ska GISS:

  • Genomföra minst fyra after work eller seminarier (minst en av varje)
  • Genomföra en studieresa
  • Genomföra ett studiebesök/mindre studieresa
  • Genomföra en aktivitet på Internationella GIS-dagen med presentation av utredning
  • Beställa en utredning inom GIS/geodata-området

Alla som arbetar hos en medlemsorganisation är välkomna på våra arrangemang. För våra after works får flera deltagare från varje organisation komma, dock är det först till kvarn som gäller. På studieresan får en representant från varje organisation följa med.

Här finns information om våra kommande arrangemang

Här finns information om våra ganomförda arrangemang

GISS styrelse och kansli önskar alla medlemmar och GIS-intresserade en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Passa gärna på att läsa vårt senaste nyhetsbrev under ledigheten! Där sammanfattar vi vad som hänt sedan sist och informerar om våra kommande aktiviteter. Redan i vår väntar såväl after work som årsmöte och konferens. Vi avslöjar dessutom resmålet för GISS studieresa 2017!

 

Har du kollegor som vill ha framtida nyhetsbrev går det alldeles utmärkt att anmäla sig som prenumerant.

 

Vill du passa på att läsa något i hängmattan finns vår reseberättelse från studieresan till London att ta del av, tillsammans med en massa härliga bilder. Vi rekommenderar också vårt senaste nyhetsbrev där du bland annat får redogörelser från vårens aktiviteter och presentationer av våra nya styrelseledamöter. 

Vi ser fram emot höstens alla arrangemang och hoppas att vi ses då! Tills dess önskar vi våra medlemmar och övriga GIS-intresserade en riktigt härlig och solig sommar!

 

nominera

Sök och nominera
Sök GISS stipendium


nyhetsbrev

Nyhetsbrev
Läs våra nyhetsbrev
Anmäl dig till vår e-postlista


styrelsen

Styrelsen
Styrelseprotokoll


linkedin ikon GISS på LinkedIn 
                  Ta del av information från oss