2017-02-09 After work

Datum
9 feb 2017

GISS after work hos Esri!

Nu bjuder GISS tillsammans med Esri in till AW hos Esri under temat ”mer användarnytta och mindre teknikfokus”. Uppsala kommun är mitt uppe i en omställning vad gäller hela IT, där fokus flyttas till slutanvändarna och den nytta som uppstår för verksamheten och medborgarna när informationen i systemen nyttjas fullt ut. Förskjutningen av fokus från teknik till användarnytta görs som en del i det pågående arbetet med digitalisering och kommunen ser det som en förutsättning för att lyckas med detta. För att kommunen ska kunna fokusera fullt ut på slutanvändarna är det nödvändigt att skapa bra relationer med IT-leverantörerna. Inom ett par strategiskt viktiga områden etablerar även kommunen partnerskap och ett av de områdena är GIS.

 

Tid: 9 februari 2017. Samling med kaffe kl 15.00. Mingelbuffé serveras från kl 17.00
Plats: Esri Sverige AB, Borgarfjordsgatan 6B, 164 55 Kista, Sweden

Sista anmälningsdag var 6 februari 2017.

PROGRAM

15.00 Samling med kaffe

15.15 Lars Skog välkomnar till Esri

  • Sara Johansson, GIS-strateg Uppsala kommun – hur man med strategiska beslut i kommunen kan bädda för möjligheterna att kunna fokusera mera på nytta ute hos sina användare.
  • Christoph Kircher, GIS-konsult, Esri Sverige – Erfarenheter från vårt samarbete med Uppsala Kommun så långt
  • Lars Backhans, VD Esri Sverige – vad innebär egentligen digitalisering för vår bransch? Hur ska vi förhålla oss till det faktum att det betyder så vitt skilda saker för olika individer?

17.00 Mingelbuffé – Esri och GISS bjuder på lättare förtäring och dryck

pdfInbjudan

Varmt välkommen!


Anmälan

Sista anmälningsdag var den 6 februari