2017-03-23 After work

Datum
23 mar 2017

GISS after work hos Trafikförvaltningen!

Nu bjuder GISS tillsammans med Trafikförvaltningen SLL (SL) in till AW under temat GIS-tillämpningar inom Kollektivtrafik. TF är länets kollektivtrafiksmyndighet och förvaltar, utvecklar och följer upp trafikavtalen som SL skrivit med en stor mängd leverantörer av trafik och IT-system till stöd för kollektivtrafiken. TF är en beställarorganisation och även inom GIS- och geodataområdet utför leverantörer en stor mängd tjänster till nytta för resenärer och för utveckling av kollektivtrafiken. Föredragen kommer att visa en del av dessa system och hur de relaterar till GIS, BIM och geodata.

 

Tid: 23 mars 2017. Samling med kaffe kl 15.00. Mingelbuffé serveras från kl 17.00
Plats: Trafikförvaltningen, Lindhagensgatan 100, 112 51, Stockholm

Sista anmälningsdag är 15 mars 2017.

PROGRAM

15.00 Samling med kaffe (rum T-centralen)

15.15 Trafikförvaltningens medarbetare hälsar välkomna

 

17.00 Mingelbuffé – Mingelbuffé – TF och GISS bjuder på lättare förtäring

pdfInbjudan

Varmt välkommen!


Anmälan

Sista anmälningsdag var den 15 mars