Arbeta smart inom planering & byggande 2017

Datum
2 mar 2017

GISS ger rabatt till alla medlemmar

Arbeta smart inom planering & byggande 2017, 8-9 maj, är en konferens om smarta lösningar och arbetsprocesser inom region- och stadsplanering, byggande och förvaltning. GISS är medarrangör för konferensen och ger därför alla medlemmar en specialrabatt. På konferensen pratar vi smarta lösningar och arbetsprocesser inom planering, byggande och förvaltning, där ett effektivt och obrutet informationsflöde är en viktig del.

Med smart digitalisering och visualisering kan vi få med invånarna i planprocessen, spara tid och pengar vid planering och byggande och minska miljöpåverkan.

Anmäl dig senast 7 april för lägsta möjliga deltagaravgift.

 

Tid: 8–9 maj 2017. Programmet startar kl 10.00 dag 1 och avslutas kl 16.00 dag 2.

Plats: Norra Latin, Stockholm City Conference, Drottninggatan 71B, 111 36 Stockholm.

Arrangörer: ULI Geoforum och BIM Alliance. GISS är medarrangör.

Program

Vi lovar två dagar som ger dig det senaste inom området, inspiration och nya kontakter.

Första dagen kommer att ha ett strategiskt fokus kring digitaliseringens möjligheter och påverkan på företag och organisationer i sektorn. Dag två innehåller fördjupningar i två spår med goda exempel, nya tillämpningar och erfarenhetsutbyte. 

Missa inte våra keynote-talare:

Peter Eriksson, bostads- och digitaliseringsminister – som ger oss regeringens politik för digitalisering inom planering och byggande.

Johanna Frelin, vd, Tengbom – som gör en spaning kring olika framtidstrender och vilka konsekvenser det får för samhället, människan och oss i branschen.

Jan Helin, programdirektör, SVT – som talar utifrån en helt annan bransch om att förändra arbetssätt och affärsmodeller, och att vända digitaliseringens utmaningar till möjligheter.

> Läs hela programmet

Rabatt till GISS-medlemmar

Medlemmar i GISS får en extra stor rabatt på deltagaravgiften. Deltagande på hela konferensen för GISS medlemmar kostar bara 3800 kr, med early-bird-rabatt.

GISS-medlemmar får 1000 kr rabatt på ordinarie deltagaravgift för två dagar. Vid deltagande endast en dag gäller medlemspris enligt anmälningssidan.

Anmälan senast 7 april ger 500 kr rabatt.

För att erhålla GISS-rabatten anger du deltagarkod ”GISS” längst ned i anmälningsformuläret.

Läs mer om konferensen