2020-04-02 Med anledning av Corona

Uppdatering från GISS styrelse med anledning av Corona

Hej kära GISS-are

Det är en märklig tid vi är i just nu. Riktlinjer och rekommendationer stramas upp och vi alla förväntas göra vad vi kan för att minska/sakta ner smittspridningen. Med anledning av det fattade GISS styrelse igår ett beslut om att ställa in alla kommande aktiviteter fram till sommaren och dessutom att ställa in den stora studieresan som skulle gått av stapeln i september.

Ett afterwork hos Sweco har redan ställts in och skjuts på framtiden. Vi hoppas kunna genomföra den aktiviteten i höst istället.

Ett inplanerat studiebesök i maj ställs in och skjuts på framtiden. Vår förhoppning är att kunna genomföra det i höst istället.

Vi hade också långt gångna planer för den stora studieresan i september. Även om det är långt kvar till september och vi så klart hoppas att allt ska ha lugnat ner sig och återgått till ett mer normalt läge då, så är det inte genomförbart att planera resan nu med den osäkerhet som finns kring resebolag och hotellverksamheter. Dessutom befinner sig så gott som alla företag, myndigheter och verksamheter i ett krisläge där resurserna är begränsade och fokus ligger på mycket annat än att tillmötesgå andras önskemål om studiebesök. Tyvärr ser vi inga möjligheter att få till stånd en större studieresa i år utan satsar på nästa år.

Vi hoppas att ni har förståelse för beslutet och att ni har tålamod nog att invänta en spännande höst istället.

Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss. Antingen på giss@giss.se eller direkt till mig.

Ta hand om er, tvätta händerna och håll distans.

Med förhoppningar om en, trots allt, skön vår för er alla!
Lina Delde
Ordförande, GISS styrelse

 

Följ oss på LinkedIn för tips om webinars och annat som kan vara intressant att se/höra/läsa under tiden vi väntar på att våra egna aktiviteter kan återupptas.

Och tipsa oss gärna om din organisation kommer ha någon digital aktivitet som kan vara av intresse! Vid tips kontakt: christoph.kircher@sweco.se