Hälsning från styrelsen

Hej kära GISSare

Det är märkliga tider vi lever i. Pandemin verkar inte vilja släppa taget om oss och det verkar som att riktlinjer och rekommendationer kommer fortsätta begränsa möjligheter till fysiska träffar. GISS kommer dock fortsätta ordna aktiviteter men de kan komma att genomföras digitalt istället för fysiskt. Med anledning av situationen fattar GISS styrelse beslut om formerna för kommande aktiviteter kort inpå genomförande.

Om rådande rekommendationer vid tiden för studieresan tillåter att vi träffas fysiskt, och om det går att säkerställa ett säkert genomförande, kommer en studieresa över en dag inom närområdet att genomföras. Detta då kortare resor går att boka med kort varsel. Det känns extra viktigt att GISS genomför en studieresa om det är möjligt, med tanke på att många har varit mer eller mindre isolerade under lång tid.

Vi hoppas att ni har förståelse för de beslut som fattas och att ni har tålamod att invänta en spännande framtid med GISS.

Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss på giss@giss.se.

Ta hand om er, tvätta händerna och håll distans.

Med förhoppningar om att snart kunna ses!
GISS styrelse

Följ oss på LinkedIn för tips om webinars och annat som kan vara intressant att se/höra/läsa.

Och tipsa oss gärna om din organisation kommer ha någon digital aktivitet som kan vara av intresse! Vid tips kontakt: giss@giss.se.