2015-05-21 After work

Datum
21 maj 2015

GISS after work hos Esri Sverige!

Torsdagen den 21 maj 2015 arrangerade GISS tillsammans med Esri Sverige en ”after work”. Eftermiddagen inleddes med inspirerande föredrag på temat hur man kan få mer nytta av GIS i sin organisation. Därefter bjöd Esri in till invigningsfest av sitt nya kontor med bubbel, sommarbuffé, trevligt mingel och en massa roligheter!

Föredragspresentationerna hittar du i pdf/prezi nedan.

Tid: Samling med eftermiddagskaffe kl 15.00. Mingelbuffé serveras från kl 17.00.
Plats: Esri Sveriges kontor. Föredragen hålls på entréplan, Borgarfjordsgatan 12 i Kista. Invigningsfesten hålls sedan på Borgarfjordsgatan 6B, 6 tr.

PROGRAM

15.00 Samling med eftermiddagskaffe

15.30 Välkommen hälsar GISS och Esri Sverige – programmet startar

Människan i centrum (prezi)
Hur får vi ut mer nytta ur tagna GIS/IT investeringar? Hur ska vi bära oss åt för att äntligen ”ta GIS ut ur garderoben”? Vår VD inspirerar om hur vi kan få större nytta av GIS i våra organisationer.
Lars Backhans, VD Esri Sverige

En stadsgemensam digital kopia av staden (pdf)
För att ge alla tillgång till nyttan med geografisk information har Helsingborgs stad tagit ett helhetsgrepp och går nu från ”systemsoppa” till en samlad GIS-lösning. Vår projektledare berättar om erfarenheter i införandeprojektet.
Annika Hermodsson, projektledare Esri Sverige

5 metoder för att bli framgångsrik med GIS (pdf)
Produktivitet är alltid ett hett ämne för ett GIS-proffs som du. För visst finns det alltid mer att göra än vad det finns tid till att göra det? På marknaden finns många som hävdar att de hjälper dig få mer gjort på kortare tid. I praktiken handlar det dock om att bemästra 5 fokusområden för att du skall kunna prioritera bättre och få mer gjort i rätt tid.
John Smaaland, produktmarknadschef Esri Sverige

17.00 – Mingel – Invigning av Esri Sveriges nya kontor med bubbel, sommarbuffé, mingel och en massa roligheter!

Läs mer i Inbjudan till after work (pdf)