2018-10-11 After work

Datum
11 okt 2018

After work på Lantmäteriet i Stockholm

Lantmäteriet hälsar GISS medlemmar välkomna på After work den 11 oktober i Hammarby Sjöstad! Under kvällen kommer vi att få stifta bekantskap den verksamhet som pågår på Lantmäteriet i Stockholm samtidigt som vi bjuds på en lättare måltid. Du får bland annat veta mer om de insatser som Lantmäteriet bidragit med för att begränsa och bekämpa sommarens skogsbränder och de regeringsuppdrag som Lantmäteriet fått för att påskynda digitalisering av samhällsbyggandsprocessen.

Satellitbild och terrängkarta 

Tid: 11 oktober 2018, kl 17–20.
Plats: Lantmäteriets kontor i Hammarby sjöstad, Hammarby allé 29, Stockholm
Sista anmälningsdag: 4 oktober

GISS After works arrangeras för medarbetare hos GISS medlemmar.


Lantmäteriet i Stockholm arrangerar tillsammans med GISS en After work den 11 oktober i Hammarby sjöstad. Observera att tiderna skiljer sig från tidigare After work som GISS arrangerat.

Lantmäteriet hälsar GISS medlemmar välkomna till kontoret i Hammarby Sjöstad. Under kvällen kommer vi att få stifta bekantskap den verksamhet som pågår på Lantmäteriet i Stockholm samtidigt som vi bjuds på en lättare måltid.

Vi kommer bland annat att få veta mer om Geocellen och de insatser som Lantmäteriet bidragit med för att begränsa och bekämpa sommarens skogsbränder. Därefter följer en presentation om de regeringsuppdrag som Lantmäteriet fått för att påskynda digitalisering av samhällsbyggandsprocessen, bland annat kompetenssatsningsuppdraget och den framtida nationella plattformen för geodataaccess.

Välkommen med din anmälan senast torsdag den 4 oktober.

Program

17.00–17.30 Ankomst och mingel, plockmat
17.30–19.30 Presentationer

  • Lantmäteriets verksamhet i Stockholm
  • Geocellens insatser vid sommarens skogsbränder
  • Lantmäteriets uppdrag inom området digital samhällsbyggnadsprocess

19.30–20.00 Mingel och rundvandring i kontorslandskapet 

Lantmäteriets logotyp 

Anmälan

Sista anmälningsdag var 4 oktober.