Studieresa till Skåne 23-25 oktober

Datum
23 okt 2023 - 25 okt 2023

Följ med GISS studieresa till Skåne! 

Årets studieresa går till Malmö och Helsingborg där vi komma att besöka såväl kommunala som regionala och privata organisationer som ligger i framkant i sitt arbete med GIS och geodata. Ta chansen att följa med och bli inspirerad kring bland annat digitala tvillingar, öppna data, FME-användning och laserdata samtidigt som du får nätverka med övriga GISS-medlemmar!

Se fullständig inbjudan med mer info här.

ANMÄLAN

Studieresan arrangeras för GISS medlemmar. En person från varje medlemsorganisation deltar kostnadsfritt. Det finns 40 platser och det är först till kvarn som gäller. Övriga deltagare från samma organisation deltar i mån av plats till självkostnadspris. I priset ingår resa, gemensamma transporter, logi i enkelrum samt de måltider som listats i programmet exkl. dryck.

Anmälan är bindande och bekräftelse av ditt deltagande kommer senast 15/9. Tänk på att en avbokning, särskilt en sen sådan, innebär att extra arbete behöver läggas ner på att försöka fylla platsen eller att platsen, i värsta fall, inte utnyttjas. Får du förhinder så meddela GISS så snart du vet.

Anmälan görs senast 8/9 via formulär nedan.

Anmälan

Anmälan är stängd för denna aktivitet.